keď dôjde chuť na niečo menej zdravé jasná voľba je domáci burger. Prvý krát som skúsila spraviť z fazule. Vždy robím z jackfruitu ale chcelo to zmenu. Bola som dosť skeptická, že tam bude moc cítiť fazuľu ale skončila som milo prekvapená. Menej šťastná som už bola z množstva namočenej fazule. Na noc som namočila hrsť fazule a ráno ma čakal asi 5 násobok. Nevadí. Uvarila som všetko a zvyšok som dala do mrazničky.
Suroviny:
- fazuľa (záleží koľko toho idete robiť)
- tamari
- strúhanka
- korenia
- horčica
Uvarenú fazuľku si zmiešame s pár lyžičkami horčice a trochou tamari omáčky. Rozmixujeme (nechala som tam aj kúsky fazuľky). Postupne pridávame po troche strúhanky kým sa všetko nespoji a okoreníme cesnakom, bazaľkou, čierne korenie,podľa chuti soľ a trochu grilovacieho korenia. Dáme buď na panvicu opiecť poprípade do rúry.
Žemlu potrieme sojanézou dáme šalát, fazuľovú zmes, syr, červenú cibuľku, rajčinu a trochu BBQ omáčky. Dobrú chuť
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára